Milyonluk Aboneli Analist: Solana Tabanlı Bu Altcoin’ler Patlayabilir!

Popüler kripto analiz kanalı ve platformu Altcoin Buzz analistlerinden Camille Lemmens, yatırımcıların kısa vadede takip etmesi gereken 3 Solana tabanlı projeyi listeledi. Tahminlerin kesinlik bulundurmadığını unutmadan analistin beklentilerine göz atalım.

Önümüzdeki haftalarda izlenmesi gereken 3 Solana projesi

Altcoin devlerinden Solana, FTX çöküşünün ardından zor günler geçirdi. Ancak, iyi bir şekilde toparlanıyor ve burada dikkat edilmesi gereken en iyi Solana projeleri var. Analist Camille Lemmens, bu noktada ilk sıra tercihini Solend (SLND)’den yana kullanıyor.

https://twitter.com/dontbuytops/status/1700437605005807735

Solend (SLND)

Solend Protokolü bir borç verme protokolüdür. Web sitelerinde de belirtildiği gibi bu, “Solana’ya borç vermek için özerk bir faiz oranı makinesi”. DeFillama’ya göre TVL’si 43,4 milyon dolar. Bu da onu Solana tabanlı TVL’deki en büyük üçüncü protokol haline getiriyor.

Protokol, 20 havuzda ödünç alabileceğiniz ve ödünç verebileceğiniz 60 varlık sunuyor. SLND’nin piyasa değeri yalnızca 16,8 milyon dolar.

ORCA

ORCA, Solana tabanlı merkezi olmayan bir finans platformudur. Yüksek hızlı işlemleri geniş yelpazedeki finansal hizmetlerle birleştirerek kullanıcılara sorunsuz ve verimli bir DeFi deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Bu dApp, kullanıcıların çeşitli DeFi protokollerine likidite sağlamasına ve karşılığında ödüller kazanmasına olanak tanır. Kullanıcıların ORCA kilitleyerek ödül kazanmalarını sağlayan staking hizmetleri sunar. Ayrıca ORCA sahipleri platformun yönetiminde söz sahibidir. Protokoldeki tekliflere ve değişikliklere oy verebilirler. Bu da Solana projesini topluluk odaklı bir kripto para haline getiriyor.

DeFillama’ya göre TVL’si 35,73 milyon dolar. Bu da projeyi Solana TVL’deki dördüncü en büyük protokol haline getiriyor.

Lifinity

Lifinity, NFT’ler ve dijital koleksiyonların oluşturulmasına ve yönetimine odaklanan Solana merkezli bir projedir. NFT ekosistemine göre uyarlanmış bir dizi araç ve hizmet sunar.

Böylece Lifinity, kullanıcıların kolayca NFT oluşturmasına ve oluşturmasına olanak tanır. Bu da sanatçılara, yaratıcılara ve geliştiricilere kripto paralarını ve yaratımlarını tokenleştirme yetkisi verir. Ayrıca Lifinity, kullanıcıların NFT’leri satın alması, satması ve ticaretini yapması için bir pazar yeri sağlar. Kullanıcı dostu bir arayüz ve düşük işlem ücretleri sunması onu hem sanatçılar hem de koleksiyonerler için cazip kılıyor.

DeFillama’ya göre TVL’si 4,17 milyon dolar. Ayrıca toplam ve maksimum arzı 100 milyon tokendir.

Magic Eden, Solana NFT’leri için destek ekledi

Bu arada, NFT platformu Magic Eden, dijital koleksiyonlara sahip olmaya uygun maliyetli ve ölçeklenebilir bir alternatif sağlamak için Solana’nın sıkıştırılmış NFT’lerini (cNFT’ler) destekleyeceğini duyurdu.

cNFT’ler, verileri sıkıştırıldığı ve Blockchain dışında saklandığı için normal Solana NFT’lerinden farklıdır. Bu nedenle, daha az ücret gerektirdiğinden daha büyük miktarlarda üretim daha uygundur.

Kriptokoin.com olarak aktardığımız NFT dünyasından sıcak gelişmeleri bu sayfadan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x